¿S’ha espatllat el teu cotxe o li cal una revisió? No trobes un taller barat amb serveis de qualitat que s’ajusti a la teva butxaca? Entra ja al nostre llistat de tallers mecànics per municipi i descobreix en només uns minuts els millors pressupostos.

Els nostres tallers mecànics són rigorosament examinats abans de ser inclosos a al nostre llistat, més tard els parers d’altres usuaris i la nostra contínua revisió ajuda a que els nostres tallers mecànicssiguin els més fiables dins de Catalunya.

El taller a Barcelona per al seu vehicle als millors preus

Des de la nostre pàgina web blog. TallerMecànic.cat podràs localitzar ràpidament els millors preus per a la reparació o revisió del seu vehicle.

Sense tenir d’esperar, en només uns minuts tindràs diversos tallers a la zona de Barcelona, entre els quals poder triar.

Tota la informació dels serveis mecànics a Barcelona

Triar un taller mecànic és una tasca fàcil, nosaltres revisem els tallers per tu abans d’incloure’ls a la al nostre llistat. En comparar, comptaràs amb tota la informació i valoracions que necessites per triar el servei que més s’adapti a tu.

Tot el que cal saber sobre els establiments per al manteniment del teu cotxe està a la teva disposició en només uns minuts. Comença a cercar tallers prop de casa teva i posa a punt el teu vehicle.

taller mecànic de cotxes a Barcelona

A Barcelona troba la millor xarxa de tallers multimarca amb servei integral per al seu automòbil, utilitzant recanvis originals de la nostra firma per garantir el millor servei que ens dóna suport per les vies i carreteres del país.

En el nostre taller tenim tot el que necessita perquè el seu vehicle estigui sempre en òptimes condicions:

  • Canvis d’oli
  • Motor
  • Vidres
  • Revisió
  • Rodes
  • Mecànica
  • Frens
  • Aire condicionat
  • Electrònica
  • Llums
On ens trobaràs
En aquest taller d’automòbils podem atendre a llocs com Barcelona i també comptem amb més de 3 punts a tot Barcelona.

Taller mecànic a Barcelona per al manteniment del teu cotxe

En el taller mecànic de Barcelona li proporcionarem una gran atenció i garantia per al manteniment del teu cotxe: canvis d’oli i filtre, pastilles de fre, muntatge d’amortidors, tubs d’escapament, bateries de cotxe, càrrega d’aire condicionat, corretja de distribució, embragatge… en definitiva, el seu cotxe en molt bones mans.

En l’elecció d’un taller mecànic hi ha coses que s’han d’exigir, de cara a resguardar la garantia del fabricant i seguretat del vehicle. Sota la autoexigència interna, al nostre taller portem més de 14 anys treballant dia a dia amb els últims avenços en tecnologia i una constant formació específica en el camp de l’electrònica, electricitat i climatització.

taller mecànic de cotxes a Barcelona

D’aquesta manera, preservem la seguretat i confiança de tots els clients, en els serveis de reparació de establiments a Barcelona.

Quins serveis de manteniment i reparació de tallers al vell mig de Barcelona fem?

Som especialistes en aire condicionat, pertanyem a una de les xarxes líders en el sector de la climatització.

En el taller mecànic de Barcelona estem en constant evolució, per adaptar els serveis de manteniment mecànic o reparació de automòbil a Barcelona a l’última tecnologia del sector.

Una mecànica ràpida per al teu vehicle

Olis, filtres, pastilles de frens … petites reparacions que duem a terme en el mateix dia i servei general de manteniment o reparació de cotxe a Barcelona.

La teva revisió amb garantia asegurada

No perd la garantia del vehicle per fer les revisions del manteniment fora dels serveis oficials de la marca.

Tampoc perdrà la garantia per realitzar les reparacions fora dels tallers oficials de la marca.

Només les reparacions per defecte de fabricació i amb el vehicle en garantia s’han de fer on indiqui el constructor del establiments. al nostre taller mecànic l’informarem adequadament i ens tindrem cura del seu cotxe.

Serveis de ITV + Pre-ITV al millor preu

Oferim servei Pre-ITV, preparant el vehicle per passar la ITV sense problemes i també ens ocuparem de passar-la per vostè, amb servei de recollida i lliurament a domicili.

Als nostres tallers li recordem la revisió del ITV, a través d’un SMS, 20 dies abans de la seva data i de forma totalment gratuïta. És un servei que oferim a tots els clients que desitgin, sense cap despesa addicional.

taller mecànic de cotxes a Barcelona

Som especialistes en…

Especialistes en electricitat i electrònica. Disposem dels equips de diagnosis més avançats per a fer reparacions complexes.

Ens has trobat perquè has cercat…
Taller mecànic a Barcelona Taller mecànic econòmic Barcelona

Taller de vehicles a Barcelona Taller d’automòbils Barcelona

No ho dubtis, si tenim tallers a tot Catalunya, pots ubicar-nos també en aquestes províncies!

Contacta amb TallerMecànic.cat