¿S’ha espatllat el teu vehicle o necessita una inspecció? No trobes un taller barat amb serveis de qualitat que s’ajusti a la teva butxaca? Entra ja al nostre llistat de tallers mecànics per població i descobreix en només uns minuts els millors pressupostos.

Els nostres tallers mecànics són rigorosament examinats abans de ser inclosos a al nostre llistat, posteriorment els criteris d’altres usuaris i la nostra ininterrompuda revisió ajuda a que els nostres tallers mecànicssiguin els més fiables dintre de Catalunya.

Tallers a Planoles per al seu automòbil als millors preus

Des de la nostra llistat blog. TallerMecanic.CAT podrà trobar de forma ràpida els millors preus per a la reparació o inspecció del teu automòbil.

Sense necessitat d’esperes, en només uns minuts tindràs diversos tallers a la ciutat de Planoles, entre els quals poder triar.

Tota la informació dels serveis mecànics a Planoles

Triar un taller mecànic és una tasca fàcil, nosaltres revisem els tallers per tu abans de pujar-los a la a la nostra web. En comparar, comptaràs amb tota la informació i valoracions que necessites per triar el servei que més s’adapti a tu.

Tot el que cal saber sobre els tallers per la revisió del teu cotxe està a la teva disposició en només uns minuts. Comença a cercar tallers prop de casa teva i posa a punt el teu cotxe.

taller mecànic a Planoles

A Planoles troba la millor xarxa de tallers multi-marca amb servei integral per al seu cotxe, utilitzant recanvis originals de la nostra firma per garantir el millor servei que ens dóna suport per les vies i carreteres del país.

En el nostre taller tenim tot el que necessita perquè el seu automòbil es trobi sempre en òptimes condicions:

  • Motor
  • Frens
  • Mecànica
  • Climatització
  • Llunes
  • Electrònica
  • Pre-itv
  • Llums
  • Rodes
On ens trobaràs
En aquest taller mecànic atenem Planoles i també comptem amb més de 30 punts a tot Girona.

Taller mecànic a Planoles per al manteniment del teu cotxe

En els tallers de Planoles et darem la millor atenció i garantia per al manteniment del seu cotxe: canvis d’oli i filtre, pastilles de fre, muntatge d’amortidors, tubs d’escapament, bateries de cotxe, càrrega d’aire condicionat, corretja de distribució, embragatge… resumint, el teu cotxe en bones mans.

En l’elecció d’un taller mecànic hi ha coses que s’han d’exigir, per tal de resguardar la garantia del fabricant i seguretat del vehicle. Sota aquesta autoexigència interna, al nostre taller portem més de 20 anys treballant dia a dia amb els últims avenços en tecnologia i una constant formació específica en el camp de l’electrònica, electricitat i climatització.

taller mecànic a Planoles

D’aquesta manera, preservem la seguretat i confiança de tots els clients, en els serveis de reparació de tallers mecànics a Planoles.

Quins serveis de manteniment i reparació de tallers a Planoles fem?

Com a especialistes en aire condicionat, pertanyem a una de les xarxes líder en el sector de la climatització.

En el taller mecànic de Planoles estem en constant creixement, per adequar els serveis de manteniment mecànic o reparació de automòbil a Planoles a l’última tecnologia del sector.

Una mecànica ràpida per al teu vehicle

Olis, filtres, pastilles de frens … petites reparacions que duem a terme en el mateix dia i servei general de inspecció o reparació de automòbil a Planoles.

La teva revisió amb garantia asegurada

No perd la garantia del automòbil per fer les revisions del manteniment fora dels serveis oficials de la marca.

Tampoc perdrà la garantia per realitzar les reparacions fora dels tallers de la marca oficial.

Només les reparacions per defecte de fabricació i amb el vehicle en garantia s’han de fer on indiqui el constructor del tallers mecànics. Als nostres tallers l’informarem adequadament i ens tindrem cura del seu cotxe.

Serveis de ITV + Pre-ITV al millor preu

Oferim servei Pre-ITV, preparant el vehicle per passar la ITV sense problemes i també ens ocuparem de passar-la per vostè, amb servei de recollida i lliurament a domicili.

al nostre taller li recordem la revisió del ITV, a través d’un SMS, 20 dies abans de la seva data i de forma totalment gratuïta. És un servei que oferim a tots els clients que desitgin, sense cap despesa addicional.

taller mecànic de cotxes a Planoles

Serveis especialitzats

Especialistes en electrònica i electricitat. Tenim els equips de diagnosis més avançats per emprendre reparacions complexes.

Ens has trobat per aquestes paraules…
Taller mecànic a Planoles Taller mecànic econòmic Planoles

Taller de vehicles a Planoles Taller d’automòbils Planoles

No ho dubtis, si tenim tallers a tot Catalunya, pots visitar-nos també en aquestes províncies!

Contacta amb TallerMecànic.cat