¿S’ha espatllat el teu cotxe o necessita una inspecció? No trobes un taller barat amb serveis de qualitat que s’ajusti a la teva butxaca? Entra ja al nostre llistat de tallers mecànics per població i descobreix en només uns minuts els millors pressupostos.

Els nostres tallers mecànics són rigorosament examinats abans de ser inclosos a la nostra web, després els criteris d’altres usuaris i la nostra ininterrompuda revisió ajuda a que els nostres tallers mecànicssiguin els més fiables dintre de Catalunya.

Taller d’automòbils a Gimenells i el Pla de la Font per al teu vehicle amb les millors ofertes

Des de la nostra llistat blog. TallerMecànic.cat podrà trobar ràpidament els millors preus per a la reparació o inspecció del seu vehicle.

Sense haver d’esperar, en només uns minuts tindràs diversos tallers a la ciutat de Gimenells i el Pla de la Font, entre els quals poder triar.

Informació sobre serveis mecànics a Gimenells i el Pla de la Font

Triar un taller d’automòbils és una tasca fàcil, nosaltres revisem els tallers per tu abans de pujar-los a la al nostre llistat. En comparar, comptaràs amb tota la informació i valoracions que necessites per triar el servei que més s’adapti a tu.

Tot el que cal saber sobre els tallers mecànics per la inspecció del teu automòbil està a la teva disposició en només uns minuts. Comença a cercar tallers prop de casa teva i posa a punt el teu cotxe.

taller mecànic de cotxes a Gimenells i el Pla de la Font

A Gimenells i el Pla de la Font troba la millor xarxa de tallers multi-marca amb servei integral per al teu cotxe, utilitzant recanvis originals de la nostra firma per garantir el millor servei que ens dóna suport per les vies i carreteres del país.

En el nostre taller tenim tot el que necessita perquè el seu cotxe estigui sempre en òptimes condicions:

  • Canvis d’oli
  • Motor
  • Frens
  • Llunes
  • Pneumàtics
  • Mecànica
  • Aire condicionat
  • Electrònica
  • Inspecció
  • Llums
On ens pot trobar
En aquest taller podem atendre a ciutats com Gimenells i el Pla de la Font i comptem amb 17 punts a tot Lleida.

Taller mecànic a Gimenells i el Pla de la Font per al manteniment del teu cotxe

En el taller de Gimenells i el Pla de la Font li darem la millor atenció i garantia per al manteniment del seu automòbil: canvis d’oli i filtre, pastilles de fre, muntatge d’amortidors, tubs d’escapament, bateries de cotxe, càrrega d’aire condicionat, corretja de distribució, embragatge… es a dir, el teu cotxe en molt bones mans.

En l’elecció d’un taller mecànic hi ha característiques que s’han d’exigir, de cara a mantenir la garantia del fabricant i seguretat del cotxe. Sota aquesta autoexigència interna, als nostres tallers portem més de 8 anys treballant dia a dia amb els últims avenços en tecnologia i una constant formació específica en el camp de l’electrònica, electricitat i climatització.

taller mecanic Gimenells i el Pla de la Font

D’aquesta manera, preservem la seguretat i confiança de tots els clients, en els serveis de reparació de tallers mecànics a Gimenells i el Pla de la Font.

Quins serveis de manteniment i reparació de establiments al centre de Gimenells i el Pla de la Font fem?

Som especialistes en aire condicionat, pertanyem a una de les xarxes líders dins el sector de la climatització.

En el taller mecànic de Gimenells i el Pla de la Font estem en constant innovació, per adequar els serveis de manteniment mecànic o reparació de automòbil a Gimenells i el Pla de la Font a l’última tecnologia del sector.

Una mecànica ràpida per al teu automòbil

Olis, filtres, pastilles de frens … petites reparacions que duem a terme en el mateix dia i servei general de revisió o reparació de vehicle a Gimenells i el Pla de la Font.

La teva revisió amb garantia asegurada

No perd la garantia del vehicle per fer les revisions del manteniment fora dels serveis oficials de la marca.

Tampoc perdrà la garantia per realitzar les reparacions fora dels tallers de la marca oficial.

Només les reparacions per defecte de sèrie i amb el automòbil en garantia s’han de fer on indiqui el constructor del establiments. al nostre taller l’informarem adequadament i ens tindrem cura del seu vehicle.

Serveis de ITV + Pre-ITV al millor preu

Tenim el servei Pre-ITV, preparant el cotxe per passar la ITV sense cap problema i també ens ocuparem de passar-la per vostè, amb servei de recollida i lliurament a domicili.

al nostre taller li recordem la revisió del ITV, a través d’un SMS, 20 dies abans de la seva data i de forma totalment gratuïta. És un servei que oferim a tots els clients que desitgin, sense cap despesa addicional.

taller de coches Gimenells i el Pla de la Font

Som especialistes en…

Especialistes en electrònica i electricitat. Disposem dels equips de diagnosis més avançats per emprendre reparacions complexes.

Ens has trobat perquè has cercat…
Taller mecànic a Gimenells i el Pla de la Font Taller mecànic econòmic Gimenells i el Pla de la Font

Taller de vehicles a Gimenells i el Pla de la Font Taller d’automòbils Gimenells i el Pla de la Font

No ho dubtis, si tenim tallers a tot Catalunya, pots trobar-nos també en aquestes províncies!

Contacta amb TallerMecànic.cat